Metoda de Educație

  • Home
  • Metoda de Educație

Educație Inovativă la Grădinița Guguță - Pionierul Educației Holistice

Printr-o Educație Inovativă Grădinița Guguță marchează începutul unei călătorii excepționale a copiilor în lumea cunoașterii. Grădinița este situată strategic între Bulevardul Uverturii și Chiajna, în inima vibrantă a cartierului Militari, sector 6. Recunoscută și autorizată de Ministerul Educației, grădinița noastră este dedicată cultivării unui mediu în care fiecare copil este văzut, auzit și încurajat să exploreze lumea înconjurătoare cu curiozitate și entuziasm. Grădinița Guguță implementează un curriculum educațional diversificat, bazat pe metode educaționale de avangardă – Montessori, Reggio Emilia, Waldorf (Steiner), și Jocul în Echipă – ne propunem să oferim o educație holistică și inovativă. Credem cu fermitate în puterea educației de a transforma și de a pregăti micuții pentru viitor, într-un mediu sigur și plin de afecțiune.

Educational Methods

Metodele Educaționale Inovative După Care ne Ghidăm

În această Educație Inovativă, Grădinița Guguță, adoptă o abordare unică în dezvoltarea fiecărui copil. Așadar, în cadrul programului educațional Grădinița integrează patru piloni fundamentali care definesc curriculumul nostru: Montessori, Reggio Emilia, Waldorf și Jocul. Aceste metode, fiecare cu specificul său, sunt împletite cu o experiență educațională diversificată, care răspunde nevoilor variate ale copiilor.

f i 3 5

Metoda Montessori

Ne concentrăm pe învățarea auto-dirijată, oferind copiilor libertatea de a alege activități dintr-un mediu pregătit cu atenție, care încurajează explorarea și descoperirea independentă.

f i 3 5

Metoda Reggio Emilia

Punem accent pe educația prin artă și expresie creativă, considerând copilul ca fiind un participant activ în procesul de învățare, cu un rol semnificativ în explorarea mediului înconjurător .

f i 3 5

Metoda Waldorf (Steiner)

Aplicăm această metodă pentru dezvoltarea holistică a copilului, combinând învățarea academică cu activități artistice și practice, pentru a sprijini dezvoltarea emoțională și intelectuală.

f i 3 5

Metoda Bazată pe Jocul în Echipă

Încurajăm copiii să lucreze pe proiecte care integrează diverse domenii de cunoaștere, promovând colaborarea și gândirea critică, în timp ce explorează subiecte care le stârnesc interesul.

Grădinița Guguță
Grădinița Guguță
Grădinița Guguță

Beneficiile Metodelor de Educație la Grădinița Guguță

Adoptarea Educației Inovative la Grădinița Guguță, situată în inima comunității Militari, oferă o gamă largă de avantaje pentru dezvoltarea holistică a copiilor, subliniind dedicarea noastră neclintită față de excelență în domeniul educațional. Aceasta abordare unică, care ne definește ca o Grădiniță Autorizată de Ministerul Educației, este motivul pentru care părinții din Militari și împrejurimi ne aleg pentru formarea și creșterea micuților lor.

Aplicăm Metode Educaționale Consacrate

Grădinița Guguță, prin combinarea metodelor educaționale consacrate inovative, precum Montessori, Reggio Emilia, Waldorf și Jocul în Echipă, creează un mediu în care fiecare copil poate să înflorească la potențialul său maxim. Aceste metode, implementate cu grijă și profesionalism, încurajează nu doar excelența academică, dar și dezvoltarea emoțională, socială și fizică. Oferind copiilor instrumentele necesare pentru a reuși în viitor.

Mai mult, angajamentul nostru pentru o Educație Inovativă asigură că Grădinița Guguță rămâne la avangarda pedagogiei preșcolare. Suntem considerați o instituție de învățământ de top în sectorul educațional preșcolar. Așadar, devenind prima opțiune pentru părinții care își doresc cel mai bun start în viață pentru copiii lor.

Autonomie și Independență

Prin Metoda Montessori, copiii învață să devină independenți, luându-și inițiativa învățării. Acest lucru le crește încrederea în propriile abilități și îi pregătește pentru provocările viitoare.

Sensibilitate și Empatie

Adoptând principiile Metodei Reggio Emilia, noi cultivăm sensibilitatea artistică și empatia, ajutând copiii să înțeleagă și să aprecieze lumea din jur prin prisma artei și a creativității.

Conexiunea cu Natură

Filozofia Waldorf încurajează conexiunea profundă cu natura și ritmurile sale, îmbogățind înțelegerea copiilor despre lumea naturală și responsabilitatea lor față de mediu.

Competențe Sociale și Colaborare

Prin Jocul în Echipă, copiii învață valoarea muncii în echipă, dezvoltând abilități sociale esențiale care îi vor ajuta să navigheze relațiile pe tot parcursul vieții lor.

Adaptabilitate și Reziliență

Integrând aceste metode, Grădinița Guguță nu doar că stimulează o dezvoltare intelectuală robustă, ci și cultivă adaptabilitatea și reziliența. Trăsături cruciale într-o lume în constantă schimbare.

Photo & Video Gallery

Metodele Educaționale Inovative în Acțiune

Grădinița Guguță
Grădinița Guguță
Grădinița Guguță
Grădinița Guguță
Grădinița Guguță
Grădinița Guguță

Activități Educaționale Guguță

3 Videos
faqs guguta

Întrebări Frecvente (FAQ)

Educația Inovativă la Grădinița Guguță reflectă angajamentul nostru către o abordare modernă și personalizată a învățării. La Grădinița Guguță, educația inovativă combină metode consacrate și tehnici moderne, oferind un curriculum personalizat pentru fiecare copil.

la Grădinița Guguță utilizăm metode precum Montessori, Reggio Emilia, Waldorf și Jocul în Echipă pentru a sprijini o Educație Inovativă. Punem un accent deosebit pe dezvoltarea integrală a copiilor într-un mediu sigur și stimulativ.

Da, Grădinița este Autorizată de Ministerul Educației, reflectând standardele înalte de calitate și siguranță în educația preșcolară oferită copiilor.

Procesul de înscriere începe online, pe site-ul nostru, sau direct la sediu. Vă încurajăm să programați o vizită pentru a cunoaște mai bine filozofia și facilitățile noastre de educație inovativă.

Programul include activități educative, artistice și fizice, toate proiectate să îmbogățească experiența Educației Inovative la Grădinița Guguță, promovând dezvoltarea personală și socială a copiilor.

Da, oferim mese echilibrate nutrițional, pregătite în bucătăria noastră, susținând sănătatea și bunăstarea copiilor. În plus, meniul săptămânal este trimis în prealabil părinților pentru transparență și colaborare.

Evaluăm și personalizăm planurile educaționale pentru fiecare copil. Ne asigurăm că nevoile individuale sunt satisfăcute și că fiecare copil progresează la potențialul său maxim în cadrul programului educațional.

Oferim un program de afterschool bogat, care include activități extra curriculare și suport pentru teme. Astfel extinzând oferta noastră educațională inovativă dincolo de orele de grădiniță.

Da, Grădinița Guguță pune la dispoziție servicii de transport sigure și eficiente pentru copii. Aceste servicii permit o deplasare confortabilă și în siguranță de la și către grădiniță, deservind zonele din Militari și împrejurimi. Informațiile despre orarele de transport și trasee sunt comunicate părinților în prealabil.

Prioritatea noastră este siguranța copiilor! Așadar, implementăm protocoale stricte de siguranță și avem personal dedicat pentru a asigura un mediu sigur și îngrijitor.

Parents Testimonials

Ce Spun Părinții despre Guguță?

Părinții spun că Grădinița Guguță nu este doar un loc de învățare, ci un univers plin de magie și descoperire pentru cei mici. Ei ne descriu ca pe o oază de căldură și inspirație, unde fiecare copil este încurajat să exploreze și să se exprime liber. Apreciază profund metodele noastre educaționale, care transformă fiecare zi într-o aventură plină de învățături și zâmbete. În ochii lor, Grădinița Guguță este locul unde curiozitatea se întâlnește cu creativitatea, dând naștere unor experiențe de neuitat pentru micuți.

Vezi Toate Recenziile
Parents Testimonials

Ce Spun Părinții despre Guguță?

Părinții spun că Grădinița Guguță nu este doar un loc de învățare, ci un univers plin de magie și descoperire pentru cei mici. Ei ne descriu ca pe o oază de căldură și inspirație, unde fiecare copil este încurajat să exploreze și să se exprime liber. Apreciază profund metodele noastre educaționale, care transformă fiecare zi într-o aventură plină de învățături și zâmbete. În ochii lor, Grădinița Guguță este locul unde curiozitatea se întâlnește cu creativitatea, dând naștere unor experiențe de neuitat pentru micuți.

Vezi Toate Recenziile