Autorizații Grădiniță

  • Home
  • Autorizații Grădiniță

Grădiniță Autorizată Militari, Chiajna, Uverturii - Excelență în Educație

Ca Grădiniță Autorizată Militari cu program prelungit, în apropiere de Chiajna și Bulevardul Uverturii, am trecut cu succes prin evaluările comisiei de experți ARACIP pentru a ne asigura că îndeplinim și depășim standardele stricte de autorizare. În acest mod asigurăm un mediu educațional sigur și stimulativ pentru cei mici. Suntem mândri să oferim o experiență educativă de înalta calitate, confirmată de prezența autorizațiilor noastre de funcționare.

Resursa Umană de Calibru - Fiecare Cadru Contează

Un aspect fundamental al autorizării noastre este resursa umană. Avem în echipa noastră personal didactic, didactic auxiliar și nedidactic calificat, contribuind la un mediu educațional echilibrat și motivant. Oferim personalului didactic dreptul la formare continuă, facilitând astfel obținerea titularizării, definitivatului și gradelor didactice.

Proces Educațional Conform Standardelor Naționale

Planificarea și desfășurarea procesului de educație al Grădiniței Guguță din Militari se realizează conform programului Ministerului Educației. Ne asigurăm că toate ariile de dezvoltare sunt acoperite în planificările săptămânale, tematice și proiectele de lecție. Astfel respectăm integral cerințele din Curriculumul Școlar Național.

Psiholog și Logoped Permanent - Suport pentru Dezvoltarea Armonioasă

Grădinița Guguță cu program prelungit in Militari, are în permanență un psiholog și un logoped. Așadar, asigurăm atât consiliere părintească cât și sprijin-ul necesar pentru copiii înscriși în cadrul instituției noastre.

Grădiniță Autorizată DSP și DSV

Siguranța și sănătatea copiilor dumneavoastră sunt prioritare. Ne asigurăm că avem autorizațiile sanitare (DSP) și de securitate la incendiu (DSV), un cabinet medical bine echipat cu medic pediatru și asistent medical.

Dotare cu Mobilier și Spații Optime - Mediul Ideal de Învățare

Condițiile materiale sunt esențiale, iar Gradinita Guguta respectă normele de siguranță cu mobilier autorizat și spații dedicate precum biblioteca, cancelarie, cabinet psiholog, cabinet medical, săli de mese separate de sălile de curs și săli pentru activități opționale și sport.

Implicare Didactică de Excepție - Dezvoltare Integrală

Personalul didactic de la Grădinița Guguță întocmește cu grijă portofoliul personal, cuprinzând studii individuale, planificări săptămânale și tematice, consiliere părintească, evaluări periodice și proiecte de lecție, respectând toate cerințele din Curriculumul Școlar Național.

Alegând Grădiniță Autorizată Militari Guguță, alegeți pentru copiii dumneavoastră un mediu educațional sigur, stimulativ și autorizat.