Înscrieri Grădiniță Militari Chiajna

 • Home
 • Înscrieri Grădiniță Militari Chiajna

Înscrieri Grădiniță Militari Chiajna Sunt Deschise

Înscrieri Grădiniță Militari Chiajna sunt acum deschise! Pentru familiile din Sectorul 6 și Chiajna acesta este momentul ideal pentru a asigura un loc într-un mediu educativ calitativ. La Grădinița Guguță Militari, ne angajăm să oferim fiecărui copil o fundație robustă pentru dezvoltarea sa. Adaptam metode educaționale moderne și personalizate. Această abordare își propune să pregătească copiii pentru succesul pe termen lung. Garantând astfel o educație care echilibrează excelența academică cu o atenție specială acordată nevoilor individuale ale fiecărui micuț.

Descoperiră o Educației de Excepție în Sectorul 6

Pentru părinții din Sectorul 6, Înscrieri Grădiniță Militari Chiajna reprezintă pasul decisiv spre asigurarea unui start excelent în educație pentru copiii lor. Programul nostru educațional stimulează curiozitatea naturală a micuților, promovând învățarea prin explorare și joc. Fiecare zi la Grădinița Guguță este concepută ca o aventură educativă, plină de descoperiri și bucurie.

Înscrieri Grădiniță Militari Chiajna cu Transport

În plus, Grădinița Autorizată Guguță din Militari Sector 6 include și un serviciu de transport copii sigur și fiabil. Acesta garantează că micuții sunt transportați în siguranță și confort, eliminând orice preocupare logistică pentru părinții din Militari și Chiajna. Astfel, puteți fi liniștiți, știind că copiii dumneavoastră călătoresc în siguranță spre grădiniță sau spre casă. Permițându-vă astfel să vă concentrați pe aspectele esențiale ale creșterii și dezvoltării lor.

Înscrieri Creșă Militari Chiajna

Procesul de Înscriere Simplificat la Grădinița Guguță

Înscrierile la Grădinița Guguță din Militari este un proces eficientizat și simplu, conceput pentru a facilita accesul tuturor familiilor interesate. Vă invităm să explorați site-ul nostru web pentru a descoperi mai multe despre abordarea noastră educațională inovatoare, facilitățile moderne și cum să demarați procesul de înscriere. Echipa Grădiniței Militari Chiajna este mereu disponibilă pentru a clarifica orice întrebări și pentru a vă asista pas cu pas în parcursul înscrierii.

Pasul 1 – Programarea Vizitei

Primul pas către o educație excepțională pentru copilul dumneavoastră începe cu o simplă convorbire telefonică. Contactându-ne la numărul 0769 256 924, veți putea adresa întrebări detaliate despre procesul de înscriere, oferta educațională și infrastructura noastră. Următorul pas este organizarea unei vizite la sediul Grădiniței Guguță. Vizionările sunt disponibilă de luni până vineri, între orele 18:00 – 19:00 sau Sâmbăta pe tot parcursul zilei.

Pasul 2 – Rezervarea Locului

Pentru a rezerva locul și a începe procesul de înscriere la Grădinița Guguță, efectuați plata garanției de 600 de lei prin transfer bancar către:

 • Beneficiar: Centrul Guguta SRL
 • IBAN: RO11BTRLRONCRT0541190201
 • Detalii de plată: (numele copilului)

Garanția se va deduce din ultima lună de contract. 

După efectuarea plății, vă rugăm să trimiteți următoarele documente prin email la inscrieri@guguta.ro:

 • Copie după certificatul de naștere al copilului
 • Copiile cărților de identitate ale părinților
 • Cererea de înscriere completată
 • Oferta educațională
 • Acordul GDPR
 • Contractul educațional

Acești pași sunt esențiali pentru asigurarea locului copilului dumneavoastră în programul nostru educațional la Grădinița Guguță.

Add Your Heading Text Here

Pasul 3 – Pregătirea pentru Prima Zi

Cu o săptămână înainte de începerea programului la Grădinița Guguță, este esențial să completați următoarele etape pentru o înscriere eficientă:

 1. Obținerea Fișei Medicale și a Avizului epidemiologic de la medicul de familie sau pediatru, pentru a confirma starea de sănătate bună a copilului.
 2. Efectuarea analizelor medicale necesare, cum ar fi exudatul nazo-faringian, coprocultura și examenul coproparazitologic, pentru a asigura că micuțul dumneavoastră poate participa în siguranță la activitățile grădiniței.
 3. Stabilirea unei întâlniri cu educatoarea pentru a discuta detaliile primei zile de grădiniță. Dacă nu ați primit încă numărul de telefon al educatoarei, vă rugăm să ne contactați la 0769 256 924.

Aceste pregătiri sunt cruciale pentru asigurarea unei tranziții fără probleme și confortabile pentru copilul dumneavoastră către noua sa aventură educațională la Grădinița Guguță.

Pasul 4 – Prima Zi la Grădiniță

La prima zi de prezență a copilului dumneavoastră la Grădinița Guguță, este esențial să prezentați la secretariat următoarele documente, asigurându-vă astfel că procesul de înscriere este complet și conform cu procedurile noastre:

 1. Documentele medicale originale: Acestea includ fișa medicală și avizul epidemiologic, esențiale pentru confirmarea stării de sănătate a copilului.
 2. Cererea de înscriere, oferta educațională, acordul GDPR și contractul educațional: Aceste documente formează baza legală și educațională a înscrierii copilului dumneavoastră la grădiniță.
 3. Dovada plății garanției și a taxei lunare, în copie, precum și certificatul de naștere și cărțile de identitate ale părinților, de asemenea, în copie.
 4. Carnetul de vaccinări, în copie, pentru a confirma îndeplinirea cerințelor de sănătate publică și vaccinare.

La efectuarea plății contravalorii taxelor pentru prima lună, suma va fi ajustată proporțional cu data de începere a copilului la grădiniță. Orice diferență va fi dedusă din taxa pentru luna următoare, asigurând o tranziție financiară clară și echitabilă.

*Contractul este aprobat de unitatea de învățământ doar după ce dosarul de înscriere este complet.

Pasul 5 – Acomodarea

Înscrieri la Grădinița Guguță Sector 6 facilitează tranziția copilului dvs. de la casa la grădiniță printr-o metodă blândă de acomodare. Începem cu sesiuni scurte, crescând treptat durata prezenței la Grădinița Guguță, sub îndrumarea atentă a educatoarei. Această abordare asigură o adaptare ușoară și eficientă, punând bazele unei experiențe educaționale valoroase. Prin Înscrieri Grădiniță Militari Chiajna, copilul dvs. va beneficia de un început solid în educație, într-un mediu sigur și îngrijitor. Pentru a asigura un loc pentru micuțul dvs., nu ezitați să ne contactați.

Înscrieri Acum Deschise: Asigură un Loc Copilului Tău

Înscrieri Grădiniță Militari Sector 6 si Chiajna sunt acum deschise! Aceasta este oportunitatea perfectă pentru părinții care doresc să asigure o educație timpurie de calitate pentru copiii lor, într-un mediu sigur și îngrijitor. La Grădinița Guguță, fiecare copil beneficiază de o atenție personalizată, fiind încurajat să exploreze și să învețe într-un cadru stimulativ și călduros. Alegeți Grădinița Guguță pentru a oferi copilului dvs. un start excelent în viață și pentru a-l pregăti pentru succesul academic. Contactați-ne azi pentru mai multe informații despre procesul de înscriere și pentru a rezerva un loc pentru micuțul dvs. în comunitatea vibrantă a Grădiniței Guguță din Militari Chiajna.