Oferta Educațională AfterSchool Militari

Oferta Educațională și Activitățile Anexe

Oferta Educațională AfterSchool Militari include o gamă variată de activități educative, de la fundamentalele academice la cursuri de limbă engleză, dans și pictură. Acestea sunt concepute pentru a construi o bază solidă pentru învățarea pe tot parcursul vieții. Stimulând astfel creativitatea și autoexprimarea copiilor. Programul nostru extracurricular este structurat semestrial, oferind o serie de activități diversificate lunare. Acestea sunt proiectate pentru a consolida cunoștințele acumulate și încurajează participarea la evenimente specifice.

07:00 - 12:30

(Before School)

 • Micul Dejun
 • Efectuarea temelor
 • Gustare de fructe
 • Transport școală

11:30 - 19:00

(After School)

 • Transport
 • Masa de Prânz
 • Efectuarea temelor
 • Gustare
 • Opțional Engleza

07:00 - 19:00

(Before + After School)

 • Micul Dejun
 • Efectuarea temelor
 • Gustare de fructe
 • Transport către școală
 • Transport de la școală
 • Masa de prânz
 • Efectuarea temelor
 • Gustare
 • Opțional Engleza

Activități Opționale (incluse în preț)

Limba Engleză (de 2 ori pe săptămână)

Activități Extra (se plătesc separat)

Logopedie, Pictură, Arta, Înot, Club de sport, Altă limbă la alegere, Dans, Pian, Vioară, Ateliere Creative

Oferta Educațională AfterSchool Militari: Un Echilibru Între Învățare și Explorare

La BeforeSchool Guguță din Militari, oferta educațională este coloana vertebrală a unei călătorii educaționale pline de descoperire și evoluție personală. Situat strategic în Sectorul 6, programul nostru excelează în combinarea unui curriculum avansat cu activități proiectate să trezească curiozitatea naturală și să promoveze dezvoltarea comprehensivă a fiecărui preșcolar. Este esențial să rezervați un loc acum pentru copilul dumneavoastră, având în vedere că locurile sunt limitate și se ocupă rapid. Garantând astfel accesul la această experiență educațională de excepție la AfterSchool Militari.

Un Start Zilnic Echilibrat și Nutritiv

La AfterSchool Guguță din Militari, fiecare zi debutează cu un mic dejun nutritiv, care stabilește baza pentru o zi activă de învățare și joacă creativă. Structura zilnică este planificată pentru a susține dezvoltarea cognitivă, emoțională și socială a copiilor, completată de pauze pentru gustări sănătoase. Această abordare nutritivă și educațională asigură că școlarii sunt pregătiți pentru provocările și descoperirile fiecărei zile. În cadrul Ofertei Educaționale AfterSchool Militari, învățarea și explorarea merg mână în mână. Creând astfel un mediu ideal pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor dumneavoastră.

Oferta Educațională Creșă Militari

Siguranța și Sănătatea: Piloni Esențiali în Oferta Educațională la AfterSchool Militari

Focalizarea principală a Ofertei Educaționale AfterSchool Militari de la Guguță AfterSchool este sănătatea elevilor noștri, prin promovarea unei alimentații echilibrate. Ne angajăm să oferim mâncăruri sănătoase, pregătite în bucătăria noastră proprie. Fiecare meniu este atent creat de nutriționiști pentru a susține dezvoltarea optimă a copiilor. Selectăm doar ingrediente de cea mai bună calitate. Asigurându-ne astfel că fiecare masă contribuie atât la sănătatea, cât și la fericirea copiilor.

Nutriția: Temelia Creșterii Sănătoasă la AfterSchool Guguță

La Guguță AfterSchool, accentul pe nutriție subliniază importanța alimentației sănătoase în dezvoltarea copiilor. Preparăm zilnic mese în bucătăria proprie, garantând că siguranța alimentară și calitatea gustului merg mână în mână. De la micul dejun până la gustările dintre mese, fiecare aliment este destinat să furnizeze nutrienții esențiali pentru o zi plină de activitate și creativitate. Oferta Educațională AfterSchool Militari nu doar îmbogățește experiența copiilor, dar construiește și o fundație solidă pentru progresul lor educațional. Bucătăria noastră, certificată de DSVSA, este dovada angajamentului nostru neclintit pentru sănătatea și bunăstarea copiilor. Întărind astfel angajamentul nostru față de o educație de înaltă calitate și sigură.

Colaborare și Comunicare: Cheia Succesului Copiilor

Recunoscând importanța colaborării strânse cu familiile, Oferta Educațională AfterSchool Militari este concepută nu doar pentru a răspunde nevoilor copiilor, ci și pentru a satisface așteptările părinților. Creăm o comunitate unde fiecare membru este valorizat și susținut. Promovând astfel o comunicare deschisă și participare activă în procesul educativ al copiilor. La BeforeSchool Guguță din Militari, suntem mândri să oferim un mediu în care copiii pot excela, sprijiniți de o echipă de profesioniști dedicați și pasionați. Vă invităm să vă alăturați familiei noastre extinse și să experimentați direct impactul Ofertei Educaționale AfterSchool Militari.

AfterSchool Guguță în Militari și Chiajna excelează prin oferirea unei educații care pune accent pe siguranța și sănătatea copiilor. Acest angajament neclintit formează temelia încrederii părinților în capacitatea noastră de a oferi un start excelent în viață pentru copiii lor, integrând dezvoltarea academică cu cea fizică și emoțională într-un mod armonios.