Înscrieri AfterSchool Militari Chiajna

Înscrieri AfterSchool Militari Chiajna Sunt Acum Deschise

Înscrieri AfterSchool Militari Chiajna sunt acum deschise! Oferim o șansă excelentă familiilor din Sectorul 6, inclusiv Roșu și Chiajna, să acceseze o educație de calitate. AfterSchool Guguță Militari utilizează metode educaționale avansate, asigurând o fundație solidă pentru succesul pe termen lung al fiecărui elev. Abordarea aceasta echilibrează excelența academică cu atenție personalizată pentru nevoile fiecărui copil. Pregătindu-i astfel pentru viitoarele provocări educaționale.

Descoperirea o Educației de Excepție în Militari și Chiajna

Pentru părinții din Militari Residence, Sector 6, și Chiajna, înscrierile la AfterSchool Militari Chiajna sunt cruciale pentru asigurarea unui start excelent în educație pentru copiii lor. Programul nostru încurajează curiozitatea naturală și promovează învățarea activă prin joc și explorare. Fiecare zi la AfterSchool Guguță este concepută ca o aventură educativă, îmbogățind experiența de învățare și aducând bucurie și descoperire.

Înscrieri AfterSchool Militari și Chiajna cu Transport

În plus, AfterSchool Guguță din Sector 6 include un serviciu de transport sigur și eficient. Garantând astfel că micuții sunt transportați în siguranță și confort de la și către after school. Eliminând preocupările logistice ale părinților din Militari și Chiajna. Puteți fi liniștiți, știind că copiii dumneavoastră călătoresc în condiții optime, permițându-vă să vă concentrați pe creșterea și dezvoltarea lor fără griji suplimentare. Așadar, aceasta nu doar că facilitează accesul la educație de calitate, dar asigură și securitatea și confortul necesar în deplasările zilnice.

Înscrieri Creșă Militari Chiajna

Procesul de Înscrieri la AfterSchool Guguță Simplificat

Procesul de înscrieri AfterSchool Militari Chiajna este conceput pentru a fi cât mai accesibil și eficient posibil. Vă invităm să vizitați site-ul nostru pentru a afla mai multe despre metodele noastre educaționale avansate și facilitățile de top pe care le oferim. Echipa de la AfterSchool Militari Chiajna este pregătită să răspundă la toate întrebările dvs. și să vă ghideze prin fiecare etapă a procesului de înscriere, asigurându-vă că totul decurge fără probleme.

Pasul 1 – Planificarea Vizitei la AfterSchool

Demararea călătoriei educaționale la AfterSchool Guguță cu Transport Militari Chiajna începe cu o simplă convorbire telefonică. Sunând la 0769 256 924, veți putea discuta detaliile despre procesul de înscriere, oferta noastră educațională și facilitățile pe care le punem la dispoziție. Următorul pas este organizarea unei vizite la locația noastră, programabile de luni până vineri între orele 18:00 – 19:00, și pe parcursul întregii zile de sâmbătă.

Pasul 2 – Confirmarea Locului

Efectuați plata garanției de 600 de lei prin transfer bancar, pentru a confirma locul și a demara formalitățile de înscriere la AfterSchool Guguță:

 • Beneficiar: Centrul Guguta SRL
 • IBAN: RO11BTRLRONCRT0541190201
 • Detalii de plată: Numele copilului

Garanția va fi scăzută din costul ultimei luni de contract. După efectuarea plății, trimiteți prin email la contact@guguta.ro documentele necesare:

 • Copie după certificatul de naștere al copilului
 • Copiile cărților de identitate ale părinților
 • Cererea de înscriere completată
 • Oferta educațională
 • Acordul GDPR
 • Contractul educațional

Acești pași asigură rezervarea locului copilului dumneavoastră în programul nostru educațional.

Add Your Heading Text Here

Pasul 3 – Pregătirea pentru Prima Zi

Cu o săptămână înainte de startul la AfterSchool, completați următoarele etape esențiale pentru o înscriere eficientă:

 • Obțineți de la medicul de familie sau pediatru Fișa Medicală și Avizul epidemiologic, confirmând astfel starea de sănătate a copilului.
 • Realizați analizele medicale necesare (exudat nazo-faringian, coprocultură, examen coproparazitologic).
 • Programați o întâlnire cu educatorul pentru a discuta detaliile primei zile. Dacă nu dețineți încă numărul de contact al educatorului, sunați-ne la 0769 256 924.

Aceste pregătiri sunt cruciale pentru asigurarea unei tranziții fără probleme și confortabile pentru copilul dumneavoastră către noua sa aventură educațională la Grădinița Guguță.

Pasul 4 – Ziua Întâi la AfterSchool

În prima zi de AfterSchool, prezentați la secretariat următoarele documente necesare completării dosarului de înscriere:

 • Documentele medicale originale
 • Cererea de înscriere, oferta educațională, acordul GDPR, și contractul educațional
 • Dovada plății garanției și a taxei lunare, în copie, plus certificatul de naștere și cărțile de identitate ale părinților, în copie
 • Carnetul de vaccinări, în copie

Plătiți taxele pentru prima lună, ajustate proporțional cu data de începere a copilului. Diferența va fi dedusă din taxa lunii următoare.

*Contractul este validat de instituție doar după completarea integrală a dosarului de înscriere.

Pasul 5 – Acomodarea

Metoda noastră de adaptare asigură o tranziție lină de la mediul familial la cel educativ. Începem cu sesiuni scurte, crescând treptat durata zilei petrecute la AfterSchool, sub îndrumarea educatorilor. Optăm pentru o abordare care facilitează o adaptare eficientă, punând bazele unei experiențe educative de valoare. Înscrierea la AfterSchool Guguță în Sector 6 garantează un fundament solid pentru educația copilului dumneavoastră într-un mediu sigur

Am Deschis Înscrierile la AfterSchool: Asigură un Loc Copilului Tău

Profitați de această ocazie excelentă pentru a garanta o educație de înaltă calitate pentru copilul dumneavoastră, într-un mediu sigur și atent monitorizat. La AfterSchool Guguță, fiecare copil primește atenție individualizată și este stimulat să exploreze și să învețe într-un mediu pozitiv și prietenos. Optând pentru AfterSchool Guguță, oferiți copilului dumneavoastră cele mai bune premise pentru un start reușit în viață și pentru succesul său academic viitor. Nu ezitați să ne contactați pentru detalii despre procesul de înscriere și pentru a asigura un loc pentru copilul dumneavoastră în cadrul comunității noastre dinamice din Militari și Chiajna.