Înscrieri Creșă Militari Chiajna

 • Home
 • Înscrieri Creșă Militari Chiajna

Înscrieri Creșă Militari Chiajna: Deschidem Porțile Educației de Calitate

Înscrieri Creșă Militari Chiajna – momentul așteptat de familii din Sectorul 6 și Chiajna pentru a asigura un loc pentru micuții lor într-un mediu educațional stimulativ și sigur. La Creșa noastră din Militari Chiajna, ne angajăm să oferim o fundație solidă pentru dezvoltarea copiilor, combinând metode educaționale moderne cu o abordare personalizată și atentă la nevoile fiecărui copil.

Descoperă Educația de Excepție în Sectorul 6

Părinții din Sectorul 6 caută ce este mai bun pentru copiii lor, iar înscrieri-le în Creșa Guguță reprezintă ocazia perfectă de a se asigura că cei mici beneficiază de un start excelent în viață. Procesul de Înscrieri Creșă Militari Chiajna este simplu iar programul nostru educațional este conceput pentru a stimula curiozitatea naturală a copiilor și a încuraja explorarea și învățarea prin joc și interacțiune, asigurându-ne că fiecare zi la creșă este o aventură de învățare și descoperire.

Înscrieri Creșă Militari Chiajna cu Transport

În plus față de un curriculum bogat și diversificat, Creșa noastră din Militari Chiajna oferă și un serviciu de transport sigur și fiabil, asigurând că micuții sunt preluați și duși acasă în siguranță și confort. Părinții din Chiajna și Sectorul 6 pot fi liniștiți știind că copiii lor călătoresc în siguranță, permițându-le să se concentreze pe creșterea și dezvoltarea lor fără griji suplimentare legate de logistica zilnică.

Înscrieri Creșă Militari Chiajna

Procesul de Înscriere Creșă Militari Simplificat

Procesul de Înscrieri Creșă Militari Chiajna este conceput să fie cât mai simplu și accesibil posibil pentru toate familiile interesate. Încurajăm părinții să ne viziteze paginile web pentru a afla mai multe despre programul nostru educațional, facilitățile noastre și pentru a începe procesul de înscriere. Echipa noastră este pregătită să răspundă la orice întrebări și să vă ghideze prin fiecare pas al procesului de înscriere.

Pasul 1 – Programarea Vizitei

Pentru a vă oferi o imagine cât mai clară despre Creșa Guguță, începeți prin a ne contacta la 0769 256 924. Vă vom răspunde cu plăcere la întrebările despre procesul de înscrieri, activitățile educaționale și facilitățile noastre. După acest prim contact, stabilim împreună o vizită la creșă, de luni până vineri, între orele 18:00 și 19:00.

Pasul 2 – Rezervarea Locului

Pentru rezervarea locului, vă rugăm să trimiteți următoarele documente prin email la inscrieri@guguta.ro:

 • Copie după certificatul de naștere al copilului
 • Copiile cărților de identitate ale părinților
 • Cererea de înscriere completată
 • Oferta educațională
 • Acordul GDPR
 • Contractul educațional

Pentru a rezerva locul și a începe procesul de înscriere la Creșa Guguță, efectuați plata garanției de 600 de lei prin transfer bancar către:

Beneficiar: Centrul Guguta SRL
IBAN: RO11BTRLRONCRT0541190201
Detalii de plată: (numele copilului)

Garanția se va deduce din ultima lună de contract.

Pasul 3 – Pregătirea pentru Prima Zi

Cu o săptămână înainte de startul la creșă, completați următoarele etape pentru înscrieri Creșă Militari Chiajna cât mai eficiente:

 • Obțineți de la medicul de familie sau pediatru Fisa Medicală și Avizul epidemiologic
 • Efectuați analizele medicale necesare (exudat nazo-faringian, coprocultură, examen coproparazitologic)
 • Luați legătura cu educatoarea pentru a discuta detaliile primei zile. Dacă nu aveți încă numărul educatoarei, sunați-ne la 0769 256 924.

Pasul 4 – Prima Zi la Creșă

În prima zi, veniți la secretariat cu documentația completă:

 • Documentele medicale originale
 • Cererea de înscriere, Oferta educațională, Acordul GDPR și Contractul educațional
 • Dovada plății garanției și a taxei lunare, în copie
 • Certificatul de naștere și cărțile de identitate ale părinților, în copie
 • Carnetul de vaccinări, în copie

Plătiți contravaloarea taxelor pentru prima lună. Suma se ajustează proporțional cu data de începere. Diferența se va deduce din taxa pentru luna următoare.

*Contractul este aprobat de unitatea de învățământ doar după ce dosarul de înscriere este complet.

Pasul 5 – Acomodarea

Ajutăm copilul să facă o tranziție plăcută de la mediul familial la creșă, implementând metoda acomodării treptate. Timpul petrecut de copil în creșă va crește gradual. Educatorea decide programul redus inițial. Taxa pentru această perioadă va fi ajustată conform ofertei educaționale.

Acești pași garantează o înscriere simplă și integrare ușoară, asigurând o bază solidă pentru o experiență educațională valoroasă pentru copilul dumneavoastră. Alegând Creșa Guguță pentru Înscrieri Creșă Militari Chiajna, oferiți copilului dumneavoastră cel mai bun start în educație, într-un mediu sigur, îngrijitor și stimulativ. Contactați-ne azi pentru a asigura un loc pentru copilul dumneavoastră.

Alege Creșa Guguță: Înscrieri Deschise la Creșă Militari Chiajna în Sector 6

Înscrieri-le la Creșa Guguță sunt acum deschise! Nu ratați ocazia de a oferi copilului dumneavoastră accesul la o educație de înaltă calitate, într-un mediu sigur și îngrijitor. Creșa noastră din Sectorul 6 este locul unde fiecare copil este încurajat să exploreze, să învețe și să crească, pregătindu-l pentru succesul în etapele următoare ale educației. Contactați-ne azi pentru a afla mai multe despre înscrieri la Creșa Guguță din Militari și pentru a asigura locul copilului dumneavoastră în comunitatea noastră vibrantă și plină de căldură.