Recenzii Părinți Grădinița Guguță

Recenziile Părinților - Un Pilon al Creșterii Noastre

Aflați mai multe despre experiența părinților prin Recenzii Părinți Grădinița Guguță. Pe această pagină părinții împărtășesc impresiile lor sincere despre timpul petrecut de copiii lor la instituția noastră. La Grădinița Guguță din cartierul Militari, ne mândrim cu furnizarea unei educații de înaltă calitate pentru preșcolarii noștri. Citiți mai departe pentru a vedea cum Grădinița Guguță din Militari își transformă angajamentele educaționale în realități.

Recenzii Părinți Grădinița Guguță sunt vitale pentru noi, deoarece ne ajută să ne îmbunătățim continuu practicile educaționale. Aceste testimoniale oferă o fereastră către realitatea experienței la grădiniță din perspectiva cea mai importantă – a părinților și copiilor. Fiecare recenzie pozitivă ne confirmă că direcția noastră este corectă și ne stimulează să oferim un mediu educativ excepțional.

Evaluări Ale Mediului Educațional la Grădinița Guguță

Feedback-ul colectat sub eticheta Recenzii Părinți Grădinița Guguță subliniază angajamentul nostru pentru educație de calitate. De asemenea, și pentru menținerea unui mediu sigur și stimulativ pentru toți copiii. Aceste recenzii evidențiază cum curriculum-ul nostru adaptabil și atenția individuală oferită de educatorii noștri întăresc învățarea și dezvoltarea fiecărui preșcolar. Apreciem fiecare feedback care ne ajută să rafinăm și să personalizăm experiența educațională a copiilor.

Contribuiți și Dvs. la Recenzii Părinți Grădinița Guguță

Încurajăm toți părinții ai căror copii frecventează Grădinița Guguță din Militari să împărtășească experiențele lor. Feedback-ul dumneavoastră este esențial în efortul nostru continuu de a îmbunătăți serviciile oferite. Așadar, părinții pot fi siguri că oferim cel mai bun start posibil în educație pentru copiii lor. Dacă doriți să contribuiți cu o recenzie, vă invităm să lăsați un comentariu mai jos. Spuneți-ne ce anume vă place la Grădinița Guguță sau cum credeți că am putea îmbunătăți serviciile noastre. Experiențele și sugestiile dumneavoastră sunt de neprețuit în efortul nostru de a crește și de a inova în domeniul educației.

Recenzii Părinți Grădinița Guguță

18 Comments

 • March 9, 2022

  Alexandru Donciu

  O grădiniță grozavă pentru copiii mici. Copiii mei sunt foarte fericiți mergând acolo. Este bine organizat, iar personalul este foarte amabil. Il recomand!

 • October 12, 2022

  Ana Maria Cristea

  Copilul meu vine acasă fericit în fiecare zi și este entuziasmat de lucrurile noi pe care le învață la Grădinița Guguță. Recomand cu căldură această instituție tuturor părinților din Militari.

  • October 13, 2022

   Grădinița Guguță

   Mulțumim pentru recomandarea dvs., Ana Maria! Ne bucură nespus să auzim că micuțul dumneavoastră se întoarce acasă fericit și plin de entuziasm. Este o mărturie a eforturilor noastre de a crea un mediu educațional stimulativ și plăcut pentru toți copiii. Vă mulțumim că ați ales Grădinița Guguță și că ne recomandați părinților din Militari!

 • January 1, 2023

  Teodora Cîrstea

  Pot confirma faptul ca aceasta gradinite ofera un mediu placut și atractiv pentru copii cât si un personal implicat intr-o educare cat mai buna a acestora. Personal am fost angajată la această grădiniță, dar nu am putut continua pentru ca a trebuit sa imi termin studiile, m-as intoarce oricând deoarece comparativ cu conducerea altor grădinițe aceasta este foarte implicată, amabilă si înțelegătoare.

 • February 15, 2023

  Andreea

  Gradinita Guguta a fost o revelatie pentru noi si copilul nostru. Educatorii sunt foarte atenti si inovativi, iar mediul este mereu curat si bine organizat.

  • February 15, 2023

   Grădinița Guguță

   Ne bucurăm să auzim că experiența voastră la Grădinița Guguță este atât de pozitivă. Eforturile noastre pentru a menține un mediu curat și organizat, alături de dedicarea educatorilor noștri, sunt esențiale în crearea unei atmosfere propice pentru învățare și dezvoltare. Vă mulțumim că faceți parte din familia noastră!

 • March 25, 2023

  Ioana Cristina

  Am apreciat foarte mult abordarea personalizata a gradinitei fata de nevoile specifice ale fiului meu. Se vede clar dedicarea si profesionalismul in fiecare detaliu.

 • July 5, 2023

  Ioana Georgescu

  Recomand cu toată încrederea Gradinita Guguta! Intreg personal este empatic, foarte implicat si răbdător. Adaptarea a fost treptata, in ritmul copilului. Se fac activități diferite în fiecare zi, adaptate grupei de vârstă. Băiețelul meu a evoluat foarte mult și foarte frumos de când frecventează cresa. Este mereu fericit și vesel. Consider ca pasiunea și implicarea tuturor doamnelor sunt elementele care deosebesc aceasta cresa-gradinita de altele. Personal, comunicarea mi s-a părut facila, prin whatsapp sau la telefon. De câte ori am avut vreo nelămurire, am primit răspuns fie pe loc, fie mai târziu în cursul zilei respective. Ținem legătura atat cu doamna director, cât și direct cu doamna educator. Primim zilnic informatii si poze cu copiii. De altfel, țin sa le mulțumesc pe aceasta cale, din nou, pt tot ceea ce fac în fiecare zi.

  • July 6, 2023

   Grădinița Guguță

   Mulțumim foarte mult pentru comentariul dumneavoastră! Suntem încântați să auzim că băiețelul dumneavoastră se bucură de timpul petrecut la grădinița noastră și că evoluția lui este una pozitivă. Ne face plăcere să vedem recunoscute pasiunea și dedicarea personalului nostru. Ne străduim să menținem comunicarea deschisă și eficientă cu toți părinții și să oferim cele mai bune condiții pentru micuții noștri. Vă mulțumim că sunteți parte din comunitatea Grădinița Guguță și apreciem încrederea acordată!

 • August 10, 2023

  Paul Sterian

  Recomand cu toată dragostea!
  Personalul este minunat ,activitățile sunt superbe,copiii sunt fericiți, mediul este foarte cald și blând,se simte încă de la poartă o armonie!

  • August 12, 2023

   Grădinița Guguță

   Mulțumim pentru recomandarea dvs., Paul! Ne bucurăm enorm că atmosfera caldă și activitățile noastre v-au impresionat. Este o plăcere să vedem că micuții noștri sunt fericiți și că se simt în armonie la noi. Vă mulțumim că faceți parte din familia Grădinița Guguță!

 • August 21, 2023

  Vintila Daniel

  Este o grădiniță minunată,cu un personal dedicat copiilor, unde au loc diferite activități educative și diverse. Exista și o paleta destul de largă de opționale : înot, logopedie și dezvoltare personală cu psiholog clinician, cooking, dans , pictură, limba engleză (ultimele trei sunt incluse în preț).
  O recomand cu drag! ❤️❤️❤️

  • August 21, 2023

   Grădinița Guguță

   Mulțumim mult pentru recenzia entuziastă, Daniel! Ne bucurăm să auzim că apreciați varietatea activităților educative și opționalele pe care le oferim. Efortul nostru de a crea un mediu bogat și diversificat pentru dezvoltarea copiilor este întotdeauna mai valoros când este recunoscut de părinți ca dumneavoastră. Așteptăm cu drag să continuăm să oferim experiențe îmbogățitoare pentru toți copiii noștri la Grădinița Guguță!

 • January 22, 2024

  Magda Georgescu

  Recomand cu toată încrederea,am copilul de aprope 2 ani înscris aici.

 • February 24, 2024

  Nicolae Badea

  O gradinita minunata cu un personal amabil. Mediul este foarte primitor pentru copii. Recomand!

  • February 25, 2024

   Grădinița Guguță

   Mulțumim mult pentru cuvintele frumoase, Nicolae! Ne bucurăm că mediul nostru prietenos și personalul dedicat au creat o experiență pozitivă pentru familia ta. Apreciem recomandarea și sperăm să ne onorați în continuare cu prezența voastră la Grădinița Guguță!

 • April 15, 2024

  Monica Iordache

  Am fost foarte multumita de experienta pe care copiii mei au avut-o la gradinita guguta de pe bulevardul uverturii. Educatorii sunt foarte atenti si mediul este excelent organizat si curat, ideal pentru dezvoltarea armonioasa a celor mici. Avand in vedere ca noul sediu al gradinitei din militari residence este mai aproape de casa noastra, am decis sa ii transferam acolo pentru a continua aceasta experienta pozitiva. Recomand cu caldura gradinita guguta tuturor parintilor care isi doresc un mediu educativ de exceptie pentru copiii lor. Va multumim pentru grija si atentia pe care o oferiti copiilor nostri. Va recomand tuturor parintilor cu care interactionez de fiecare data cand am posibilitatea. 🤗

  • April 15, 2024

   Grădinița Guguță

   Mulțumim foarte mult pentru feedback-ul dumneavoastră pozitiv și pentru recomandarea făcută! Ne bucurăm că experiența copiilor dumneavoastră la Grădinița Guguță de pe Bulevardul Uverturii a fost una atât de fructuoasă și că transferul la sediul din Militari Residence va facilita accesul și mai mult. Suntem dedicati să oferim cele mai bune condiții și un mediu stimulativ pentru toți copiii noștri, indiferent de locație. Vă mulțumim că ne-ați ales și vă așteptăm cu drag în noua noastră locație!

Lasă un Comentariu...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *