Festivalul Toamnei 2023

Grădinița Guguță
Grădinița Guguță
Grădinița Guguță
Grădinița Guguță
Grădinița Guguță
Grădinița Guguță
Grădinița Guguță
Grădinița Guguță
Grădinița Guguță
Grădinița Guguță
Grădinița Guguță
Grădinița Guguță
21
Nov

Festivalul Toamnei 2023

Bine ați venit la Festivalul Toamnei 2023 organizat de Grădinița Guguță!

Festivalul Toamnei 2023 Grădinița Guguță este un eveniment mult așteptat care marchează sosirea toamnei printr-o serie de activități festive și distractive. În acest an, festivalul nostru va oferi o experiență de neuitat pentru toți participanții, de la cei mai mici la cei mai mari. Grădinița Guguță a pregătit o gamă variată de ateliere creative, jocuri și concursuri, spectacole artistice și delicioase surprize culinare, toate menite să aducă bucurie și să celebreze frumusețea acestui anotimp.

La Festivalul Toamnei 2023 Grădinița Guguță, fiecare familie va avea ocazia să se bucure de o zi plină de veselie și culoare. Evenimentul este gândit pentru a întări legăturile comunității noastre și pentru a oferi copiilor ocazia de a-și dezvolta abilitățile și creativitatea într-un mediu prietenos și stimulativ. Vă invităm să ne fiți alături în această sărbătoare a toamnei și să creați alături de noi amintiri de neuitat, într-o atmosferă caldă și primitoare.

Detaliile Evenimentului

 • Data:  Noiembrie 21, 2023
 • Ora:  10:00 am – 17:00 pm
 • Locația:  Sediul 1: Bulevardul Uverturii
 • Adresa:  Strada Mănăstirea Sihăstria 11A
 • Organizator:  Grădinița Guguță
 • Telefon:  0769 256 924

Activități și Evenimente:

 • Ateliere Creative

  La Festivalul Toamnei 2023 organizat de Grădinița Guguță, copiii vor avea ocazia să participe la diverse ateliere creative. Vor putea realiza decorațiuni de toamnă, picturi pe dovleci și alte activități artistice care să le dezvolte imaginația și creativitatea. Fiecare copil va avea posibilitatea să își exprime talentul artistic prin crearea propriilor capodopere, pe care le vor putea lua acasă ca amintire a unei zile minunate.

 • Jocuri și Concursuri

  Festivalul Toamnei 2023 Grădinița Guguță va fi plin de jocuri și concursuri distractive pentru copii de toate vârstele. De la curse cu saci și vânătoare de comori, până la concursuri de costume de toamnă, fiecare copil va găsi ceva pe placul său. Copiii vor putea participa și la concursuri de sculptat dovleci, iar cei mai creativi vor fi premiați cu diplome și mici surprize. Aceste activități sunt menite să încurajeze spiritul de echipă și competiția sănătoasă între copii.

 • Mâncare și Delicii de Toamnă

  La Grădinița Guguță, ne asigurăm că toată lumea se bucură de gusturile toamnei. Vom avea standuri cu mâncare delicioasă, preparată din ingrediente proaspete și de sezon. Veniți să degustați plăcinte de dovleac, mere caramelizate și multe alte delicii tradiționale de toamnă. De asemenea, veți putea savura sucuri naturale din mere și pere, precum și alte produse specifice acestui sezon. Preparatele noastre sunt pregătite cu dragoste și grijă, pentru a oferi o experiență culinară autentică și savuroasă.

 • Spectacole și Momente Artistice

  Festivalul Toamnei 2023 Grădinița Guguță va include și o serie de spectacole și momente artistice. Vom avea reprezentații de teatru pentru copii, momente de muzică și dans, toate menite să aducă zâmbetul pe buzele celor mici și să creeze amintiri de neuitat. Trupe de copii talentați vor prezenta piese de teatru tematice și recitaluri muzicale, iar ansambluri de dans vor încânta publicul cu coregrafii vesele și pline de energie. Aceste momente artistice sunt pregătite cu multă atenție și devotament, pentru a oferi o experiență memorabilă tuturor participanților.

De ce să Participați la Festivalul Toamnei 2023 Grădinița Guguță?

Participarea la Festivalul Toamnei 2023 Grădinița Guguță este o ocazie unică de a petrece timp de calitate într-o atmosferă de sărbătoare. Acest eveniment este conceput pentru a aduce împreună comunitatea și pentru a oferi copiilor o experiență educativă și distractivă. De asemenea, este o oportunitate minunată de a socializa și de a crea legături noi între părinți și educatori. Prin participarea la acest festival, copiii își vor dezvolta abilități sociale și vor învăța despre importanța colaborării și a respectului față de natură și tradiții.