Înscrieri

Pentru inscriere:

  1. Înscrierea se poate face direct la Grădinița Guguță, ce poate fi programată telefonic la numărul 0769256924

  2. Copii după următoarele acte: certificatul de naștere, carnetul de vaccinuri, CI ale părinților;

  3. Taxa de înscriere;

  4. Acte pentru înscriere: Contract, Chestionar și formular de înscriere;

  5. Acomodarea la Guguță este blândă, părintele va însoți copilul în primele zile la activități, la masă, la joacă, pentru a facilita integrarea.

  6. Documente medicale care să certifice starea de sănătate a copilului și faptul că acesta poate fi integrat într-o comunitate. În acest sens, este obligatoriu acordul de intrare în colectivitate dat de medicul pediatru/de familie:

  7. Aviz epidemiologic ”clinic sănătos”. Acolo unde este cazul, trebuie evidențiate mențiuni speciale privind reacțiile alergice la anumite produse alimentare și/sau chimice. De asemenea, se solicită obligatoriu și rezultatul examenelor: Coproparazitologic și Coprobacteriologic, Exudatele Faringian și Nazal.

Formularul de înscriere solicită părinților, pe lângă completarea unor rubrici obișnuite: nume, prenume, data și locul nașterii copiilor, cât și relatarea unor informații referitoare la anumite alergii ale copiilor, boli de care suferă, sau date în legătura cu anumite mâncăruri sau activități care le pot afecta sănătatea. Instituția se angajează să păstreze confidențialitatea acestor informații care vor fi utilizate doar de către personalul autorizat al instituției și în scopul exclusiv al protejării și îngrijirii copiilor.

*Din cauza cererii mari din partea parinților vă rugăm sa ne contactați din timp pentru vizionare si înscriere!