Comunicare

Grădinița Guguta isi doreste o buna comunicare cu parintii, de aceea exista mai multe modalitati de transmitere a informatiilor.

Deoarece dorim să implementăm strategii optime de comunicare cu părinţii şi să satisfacem cât mai bine nevoile de învăţare, interacţiune, cunoaştere ale copiilor, am implementat platforma

 

care este deosebit de utilă atât cadrelor didactice, cât şi părinţilor. Prin intermediul acesteia se pot transmite zilnic informatii precum: programul de activitati, meniul saptamanal, cat a mancat copilul in timpul programului, orele de somn, daca a avut scaun, poze si video-uri din cadrul activitatilor, transmiterea feedback-ului (dispozitie generala, atentie, cooperare, interactiune, implicare sau orice altfel de informatii), prin secţiunea de mesaje care înlesneşte comunicarea dintre cadrele didactice şi familii.

✔️INTALNIRILE CU PARINTII

Parintii pot solicita o intalnire cu cadrele didactice ori de cate ori doresc sa obtina informatii si lamuriri legate de viata scolara a copilului. Aceste intalniri pot avea loc ocazional la cerere.

✔️CONSILIERE SCOLARA

Cadrele didactice informeaza parintii cu privire la aptitudinile elevilor, le recomanda cursuri de specialitate in cazul in care copiii au o inclinatie sportiva, artistica sau lingvistica.

✔️CONSILIERE PARENTALA

Consilirea parentala se poate face atat de psihologul gradinitei, cat si de cadrul didactic al copilului de fiecare data cand copilul intampina probleme in intregul proces instructiv – educativ din timpul programului.

✔️EVALUAREA ANUALA

Evaluarea anuala este un mijloc de comunicare cu parintii, ea reprezinta detalierea activitatilor instructiv-educative desfasurate pe parcursul a unui an scolar, cuprinde evaluarea finala, analiza rezultatelor obtinute si obiective.

✔️ATELIERE DE CREATIE

Parintii sunt invitati sa lucreze impreuna cu copiii in cadrul atelierelor de creatie, care se desfasoara de doua ori pe an, cu prilejul sarbatorilor de Craciun „Decoratiuni de Craciun” si cu prilejul sarbatorilor Pascale „Atelier de incondeiat oua”.

✔️CONVORBIRI TELEFONICE

Convorbirile telefonice sunt incurajate pentru a rezolva anumite situatii care necesita rapiditate si eficientizare.